A honlap megfelelő működéséhez engedélyezze a böngészőjében a JavaScript használatát.
Enélkül néhány funkció nem fog megfelelően működni!
Az oldal sütiket használ. A honlap böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
További információ
Rendben
Keresés
hu
en
Asztalfoglalás
A hajó
Chef és a csapat
Menü és bor
Asztalfoglalás
Galéria
Kapcsolat
1052 Budapest, Vigadó 2-es port
hétfő - vasárnap;
18:45 - 22:00
Asztalfoglalás
hu
en
Menü
Bezár
Menü és bor
Pisztráng, tokhal, zöldborsó, lestyán, torma
Jérce, kacsamáj, karotta, szarvasgomba, káposzta
Mangalica, zeller, édesburgonya
Őz, gombák, nyári cékla
Hazai sajtválogatás
Eszterházy torta, pisztácia, dió
Események, aktualitások, partnerek a SVÉT portálján
Az exluzív hajóút során a SVÉT éttermekre és a régiójukra, turisztikai desztinációjukra jellemző ételkülönlegességek kerülnek.
Megnézem