A honlap megfelelő működéséhez engedélyezze a böngészőjében a JavaScript használatát.
Enélkül néhány funkció nem fog megfelelően működni!
Az oldal sütiket használ. A honlap böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
További információ
Rendben
Keresés
hu
en
Asztalfoglalás
A hajó
Chef és a csapat
Menü és bor
Asztalfoglalás
Galéria
Kapcsolat
1137 Budapest, Jászai Mari tér 2-es kikötő
szerda - vasárnap;
18:45 - 22:00
Asztalfoglalás
hu
en
Menü
Bezár
Menü és bor
2023. májusi menüsor
A hónapról, hónapra megújuló degusztációs menüben, fúziós, magyar - ázsiai ízek köszönnek vissza, melyekhez kitűnő borok párosulnak
Csirkemáj, Sajtos tallér, Kaviár
Bor
Légli Ottó Methode Traditionelle Brut 2020
Pisztráng, Cseresznye, Daikon
Bor
Gedeon rosé brut
Kacsa Ramen
Hokkaido kenyér, Miso-tepertőkrém
Bor
Kolonics juhfark 2021
Gyoza, Shiitake, fehérvárcsurgói Manchego
Bor
Zsirai furmint 2019
Süllő, Koshibikari rizs, Fehér miso
Bor
Cseri rajnai riesling
Kacsamell, Borsó, Savanyú Káposzta
Bor
Gellavilla september 2020
Sóska fizz
Pálpusztai Sajttorta, kalamansi, oxalys
Bor
Áts cuvée 2019
Digestive
Bor
Oremus aszu 2014
A degusztációs menüsor ára: 39.900 Ft / fő
Borsor ára: 13.900 Ft / fő
Események, aktualitások, partnerek a SVÉT portálján
Az exluzív hajóút során a SVÉT éttermekre és a régiójukra, turisztikai desztinációjukra jellemző ételkülönlegességek kerülnek.
Megnézem